21 Nisan 2018 Cumartesi

Beklenen İlk Ücretsiz Wordpress Teması Yayimlandı

Sincan web tasarım ilk ücretsiz WordPress temasını yayımladı. Takipçilerimiz ve ücretsiz WordPress teması arayanlar için geçmiş seneler içerisinde yaptığımız zayıflama korsesi için yaptığımız temayı ücretsiz olarak sizlerle paylaştık.


Bedava olarak dağıttığımız bu tema seo uyumlu olup, zayıflama korsesi için görseller bulundurmaktadır. Tabi ki isterseniz bu görselleri değiştirerek satış yapmak istediğiniz ürünü koyabilirsiniz. Daha sonra temanın içerisinde header.php içerisinde ki h1 kod aralığını, menu linklerini ve footer.php içerisinde bulunan linkleri düzenleyerek web sitenizi hazır hale getirebilirsiniz.

Zayıflama Korsesi WordPress Temasının Hikayesi

Bu temayı yapım amacımız bir müşterimizin isteği üzerine oldu. Müşterimiz "zayıflama kemeri" kelimesinde ilk sayfada olmak istediğini- bunun için bir web sitesine ihtiyacı olduğunu belirtti. Bizde bu istek üzerine korse temasını yaptık. Temayı teslim ettikten sonra gerekli seo çalışma planını ve bütçeyi belirledikten sonra tekniklerimizi uygulamaya başladık. Müşterimiz 3 ay içerisinde ilk sayfada yerini aldı ve 6 ay boyunca ilk sayfada ki yerini korudu. Ancak siteyle ilgilenilmediği ve siteye Seo çalışması devam edilmediği için zaman içinde sitesi arama motorlarından cezalandırıldı.

Arama motoru optimizasyonu sürekliliğini web sitesini için çok önemli olduğunu başta müşterimize ne kadar anlatmaya çalıştıysak o sadece belli bir süre ilk sayfada görünsün bana yeterli dediği için çalışmalarımızı yarıda kesmek zorunda kaldık.

Zayıflama korsesi WordPress teması tarafımızca lisanslı olup makalemizin sonunda vereceğim linkten site ismi belirtilerek lisans alınması şarttır. Lisans dediysek korkmayan tema tamamen ücretsiz olup sadece footer.php'de silmemeniz gereken yazı bulunmaktadır. Temada kesinlikle link çıkışı da bulunmamaktadır. Bu sayede web siteniz için Seo çalışması yaptırırsanız kötü sonuçlar elde etmezsiniz. Ancak sizlere tavsiyemiz referans olarak WordPress in ana sayfasına link olarak ekleme yapınız. Bu siteniz için arama motorlarında ekstra puan olarak algılanacaktır.

Zayıflama korse sitesi fotoğrafları


web sitenin alt kısmı
Zayıflama korsesi WordPress temasının daha büyük fotoğraflarını, temasını ve lisansını https://www.sincanwebtasarim.org/?p=72 linkinden temin edebilirsiniz. Yorum yaparken sitenizin adını ve mail adresinizi doğru yazdığınızdan emin olun. Çünkü lisans anahtarı mail olarak gönderilecektir. Daha fazla ücretsiz tema indirmek için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan ve Sincan web tasarım blogumuzdan takip etmeyi unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder