15 Nisan 2018 Pazar

Sincan Web Tasarım Blogumuza Hoş Geldiniz

Ankara Sincan'da hizmet verdiğimiz firma sitemiz için kurduğumuz blogumuza hoş geldiniz demek istiyor, Blogger gibi bir hizmeti bizlere ücretsiz olarak kazandıran Google arama motoruna teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz.

Bu blogda sizlere web sitesi yönetimi ile ilgili başlıca şunları paylaşacağız.
  • Web sitesi yapımıyla ilgili yazılı, fotoğraflı ve videolu dersleri
  • Hazır web siteleri
  • E-ticaret siteler
  • Google reklamları (Adwords)
  • Sosyal medya reklamları (Facebook, Instagram)
  • Seo konusunda uzman görüşleri
  • Ücretsiz temalar, scriptler ve tasarımlar

Sincan Web Tasarım Kimdir

1985 yılının Mayıs ayında Dünya'da ilk nefesini almış olan Ercan Serdar ARSLAN 5 yaşında Commodore 64 konsoluyla tanışmış daha o zamanlarda kasetlerin frekansını L anahtarı ile tutturmaya çalışmış, 10 yaşında Amiga 500'le tanışıp disket tamiriyle idare etti. Oyunlar bozulunca disket tamirinden başka bir seçeneği kalmıyordu :). 2000 yılında ilk Pentium III bilgisayarına kavuşarak oyun manyağı olma yolunda emin adımlarla ilerliyordu. 2002 yılında İnternet ve web siteleri ile tanıştıktan sonra format atmaktan daha iyi şeyler yapabileceğini anlamış ve bu yönde öğrenmeye ve araştırmaya başlamıştır. Web sitelerinin mantığını ve yapımını kavradıktan sonra 2005 yılında Seo ile tanışmış kendini bu konuya adapte etmiştir. Gece ve gündüzün ne olduğunu bilmemekle beraber hem oyun oynuyor, hemde kendini web tasarım ve kodlama alanında geliştiriyordu. Kendini iyice geliştirdikten sonra çeşitli firmaların bünyesinde çalışmaya başlamış, bu yolda kendini kanıtlamaya başlamıştı. Bir firmada bir kaç sene çalıştıktan sonra mevcut çalıştığı işinden ayrılmış ve şu zamana kadar mevcut firmalarla ortak işler yaparak geçimini sağlıyordu.

Sincan web tasarım blogu logosu


Artık kendi ayaklarının üstünde durmak isteyen Serdar 2010 yılında eSa bitkisel ürünler şahıs şirketini kurmuş olup 1 sene boyunca sadece 1 site üzerinden ciddi karlar elde edip, anlatmak istemediği bir takım sebepler yüzünden şirketini kapatmıştır. Ardından yine şahıs şirketlerini ortak olup hayatına öyle devam etmiştir. Girdiği her ortaklıkta yeni tecrübeler edinmekte olup, insanları daha iyi tanıyarak kabuğuna yani bilgisayarına daha iyi bağlanmıştır. Tekrar yeni umutlarla kendi şirketini kurmak için 2016 senesinde plan ve projeler yapıp iç giyim, bitkisel ürünler ve oto bakım ürünleri markaları oluşturup yola çıkmıştır. Paranın parayı çekeceğini bildiği halde elinin altını taşa sokmuş, ancak marka reklamlarını yapamadığından dolayı hiç birinden verim alamayarak ilk başladığı noktaya web sitesi ve seo yaparak 2017 yılında kurduğu şirketinin devamlılığını sağlama kararı almıştır. Bu nedenle 2014 senesinden kurmuş olduğu web tasarım Ankara İnternet sitesini hayata geçirerek 2018 senesinin Nisan ayında seo ile beslemeye başlama karar almıştır.

Google'de üst sıralamalara çıkmak için para harcaması lazım ancak o bilgisi ve zekasına güvenerek masraf yapmadan, tüm bilgisini bu işe gönül vermiş kişilerle paylaşıp web sitesi yapıp verim almak isteyen kişilere yol gösteren bir rol oynaması gerekmektedir.

İleri zamanlarda nasıl bir yol izleyeceğim hep beraber göreceğiz. Aslında izlenecek yol belli fakat tek başına çıkılacak bir yol olmamaktadır. Anlatacağım web tasarım derslerinde bunu hep beraber görecek ve öğreneceğiz.

Sincan web tasarım blogunun ilk yazısını okudunuz umarım hayat hikayemin kısa anlatımı beğendiğinizi umut ediyorum. Sincan ve çevresi için uzman kadromuzla (şu anda sadece ben oluyorum :)) sizlere hizmet vermekten gurur duyacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder