30 Ekim 2018 Salı

Sincan Web Tasarımın Sunduğu Hizmetler

Sincan web tasarım olarak sunduğumuz hizmetleri sizler için biraz açıklama gereği duyduk. Bu yüzden sitemizde sizler için bir yazı hazırladık. Bu yazının özetini buradan okuyabilir dilerseniz yazı altında bulunan linkten de sayfamıza gidebilir yazının tamamını okuyabilirsiniz.

sincan web tasarımın sunduğu hizmetler



Sincan Web Tasarım Firmasının Sunduğu Hizmetler

  1. Web tasarım 
  2. Hazır web siteleri
  3. SEO
  4. Google Reklamları
  5. Video Reklamı
  6. Yazılım

1. Web Tasarım
Firmanız, şirketiniz veya işletmeniz için 0'dan web tasarım hizmetleri sunuyoruz. İsteğiniz doğrultusunda PHP veya HTML5 site hazırlayabiliriz.

2. Hazır Web Siteleri
Eğer sadece işinizin tanıtımını yapmak istiyorsanız ve ucuz web sitesine ihtiyacınız varsa ihtiyacınız olan hazır web sitelerine tarafımızdan ulaşabilirsiniz.

3. SEO
Web siteniz için iç ve dış SEO çalışması uzman kadromuz (uzman kadro dediğimize bakmayın aslında bu işi sadece hakkıyla yapan bir kişidir) tarafın yapılmaktadır. 

4. Google Reklamları
Siteniz için gerekli AdWords çalışmasını yapıyor ve işlerinizin artmasında sizlere yardımcı oluyoruz. Google ve sosyal medya aracılığı ile reklamınızı yaparak markanızı oluşturuyoruz.

5. Video Reklamı
Firmanız için gerekli olan reklam filmini hazırlıyoruz. Ödüllü yönetmenimiz firmanız için en iyi senaryoyu seçerek insanlar tarafından daha çok sevilmenize olanak sağlıyor.

6. Yazılım
Web siteniz veya firmanız için işinizi kolaylaştıracak yazılımları oluşturuyoruz. Buda hem sizin işinizi kolaylaştırıyor hemde müşterilerin memnuniyetini arttırıyor.

Sunduğumuz bu 6 adet hizmeti en kaliteli şekilde yapıyor, markanızı daha iyi tanıtmak için devamlı çalışıyoruz.

Sincan Web Tasarımın Sunduğu Hizmetler yazısının devamı için https://www.sincanwebtasarim.org/?p=183

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder